Support » Plugin: WP-EMail » Trouble with wp-email in 3.0?

  • I upgraded to 3.0 over the weekend and my wp-email functionality broke. The icon/link still appear, and when clicked on lead to the correct form. But the final ‘Mail It’ pushbutton doesn’t do anything on Chrome, Safari, or IE. Strangely it works ok on Firefox. Is there a bug here that needs fixing?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Nevermind, there was an unanticipated incompatability with the wp-minify plugin.

    Plugin Author Lester Chan

    (@gamerz)

    Just to let you know WP-Email JS is already minified.

    I have historically had good luck with your plugin, but on wp 3.01 I am having trouble with wp-email and wp-print giving a 404 page.

    I am on a siteground host with Universe as a theme.

    Duh.. my bad.. did not refresh the permalinks….all better now!

    Doesn’t work with multisite (network)

    Enen

    (@nnagarajan7)

    I too have problem using this plug-in with WP 3.0.1. When I attempt to activate the plugin my admin page does not work. It goes blank.

    Plugin Author Lester Chan

    (@gamerz)

    Check your apache error log. Blank page means there is error on your server side like out of memory or something

    Enen

    (@nnagarajan7)

    Thanks for your quick response. I think that is not the case because when I delete the plugin (through FTP) the admin and plugin pages are working fine.

    Plugin Author Lester Chan

    (@gamerz)

    Because when you activate the plugin (the plugin is now loaded and your WordPress as a whole uses more memory)

    Enen

    (@nnagarajan7)

    Thanks again for your quick response. The same plugin with the same set up had worked fine with WP 3.0. In fact my other plugins which is bigger in size and take more memory works fine.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Trouble with wp-email in 3.0?’ is closed to new replies.