Support » Fixing WordPress » Trouble with Spam Registrations, even after registering is turned off.

  • Sorry if I don’t explain well, I have a migraine and I’ve been at this for hours now..

    I’ve got something like 9000 spam users registered on my buddypress thing.

    I got the key to activate Akismet, it doesn’t seem to do anything.

    I installed WangGuard, added safety questions.. I even turned off registrations as a whole and I am still getting a new member almost every minute or two. I installed Easy Captcha and it didn’t do anything.. I set it to ask the simple captcha verification on every page it allows me to set it for and I don’t see any sort of captcha on the registration page when I go there(when it isn’t turned off that is).

    I tried to install a new captcha one as this one doesn’t seem to work but it isn’t letting me install anymore.. I click install and nothing happens, almost like the link is broken, but it isn’t. I’m just.. really at a loss right now. I’m stressed due to the severe storms here today and I have a migraine and no matter what I’m trying nothing seems to help.

    Sorry again if I explained poorly.. I am happy to share any info necessary if need be. I really appreciate any possible help, thank you so much in advance. I’ve just about given up..

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Trouble with Spam Registrations, even after registering is turned off.’ is closed to new replies.