Support » Fixing WordPress » trouble with menu/nav

  • Hi, I have used wordpress for another site and had no problem at all. I have done my pages, then set up my menu and arranged it in the order I would like including a custom link (which does not show up at all in the headway nav) I then open headway create a nav block and the menu is completely wrong. It’s in the wrong order, custom links don’t show up at all, and every thing is in on line nothing is showing up as parent with the sub menu under it.

    Any help would be much appreciated. I started having this problem with version 3.3.1 so I did my update and it did not help

    Thank you so much for your time. My website is thehoundsgrounds.com but I took the nav off due to it being wrong.

    thank you again
    Brandi

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • esmi

    (@esmi)


    Forum Moderator


    I’m sorry but as you are using a commercial theme, you need to seek support from the theme’s vendors.

    Your saying it’s a headway issue not a wordpress issue? Just want to make sure I’m headed in the right direction.

    Thank you

    esmi

    (@esmi)


    Forum Moderator


    Yes – it’s a theme issue, not a WordPress core one.

    ok, thank you so much for your help. I really appreciate it. 🙂

    esmi

    (@esmi)


    Forum Moderator


    Glad I could help. If you still have problems and the Headway theme devs rule out their theme, you know where we are. 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘trouble with menu/nav’ is closed to new replies.