WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Trouble w/ "Featured Image" on Theme

Trouble w/ "Featured Image" on Theme

  • Hi, I just installed a theme from http://www.vivathemes.com/ called “Crescendo”, and am having trouble setting the “featured image” on the pages. I understand this is a question I should probably go to Viva Themes for, but is there any advice WP might give??

    Here is my web address: http://www.thefactorye.com

    Once you click on the individual pages, notice the top image. I don’t want that there, but every time I upload an image from my “media library” and click “update”- nothing happens. Could this be a problem with the theme installation?

    Any help would be appreciation. Thanks, Aimee

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • For support on premium themes you need to ask them. We don’t have access to the template files and therefor can’t really help. This is why we only support free themes.

    CandleFOREX
    Member

    @candleforex

    Same problem here.

    Clicking add media works, but clicking add featured image and trying to add from a URL or media library does not work, nor can the interface find any pictures already uploaded.

    Uploading pictures from the same place also does not work, and throw an error.

    Am using a free theme from wordpress.org depository.

    Michael
    Forum Moderator

    @alchymyth

    @candleforex

    please start your own topic and add more information

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Trouble w/ "Featured Image" on Theme’ is closed to new replies.