WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Transposh problems with site's title

Transposh problems with site's title

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Ofer Wald

    @oferwald

    Well, the first part is nothing that I can relate to, what happens when you try editing?

    And regarding flags, when you placed the widget, it is configurable.

    when i use this function for site’s

    <title><?php
    if(is_home()) {
    echo bloginfo(‘name’).’ – Home’;
    } elseif(is_category()) {
    echo ‘Browsing the Category ‘;
    wp_title(‘ ‘, true, ”);
    } elseif(is_archive()){
    echo ‘Browsing Archives of’;
    wp_title(‘ ‘, true, ”);
    } elseif(is_search()) {
    echo ‘Search Results for “‘.$s.'”‘;
    } elseif(is_404()) {
    echo ‘404 – Page got lost!’;
    } else {
    bloginfo(‘name’); wp_title(‘-‘, true, ”);
    }
    ?></title>

    title its not showing my site’s name which is UGE. it shows word “week” instead UGE.
    i call the plugin with this function <?php if(function_exists(“transposh_widget”)) { transposh_widget(array(), array(‘title’ => ‘Translation’, ‘widget_file’ => ‘flags/tpw_flags.php’)); }?>

    Plugin Author Ofer Wald

    @oferwald

    My guess regarding the blogname is that somehow it has been translated in that way. I think that you should probably just wrap your blog name with a no_translate span, although I am quite aware this really is not right in the title tag in html

    eg:

    echo '<span class="no_translate">bloginfo('name').'</span> - Home';

    I guess I need a better solution for this…

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Transposh problems with site's title’ is closed to new replies.