Codestyling Localization
Translation in backend does not showing up on frontend (7 posts)

  1. gutte
    Posted 2 years ago #

    Could somone give me a clue how I can get my translations to show up on the frontend? Yes, I have saved the .mo file after translating...
    It did appear some time ago, but not now...

    Thanks for any help.


  2. verasoul
    Posted 2 years ago #

    Happening the same to my site and trying to figure out why.

  3. Pedro GGQ
    Posted 2 years ago #

    I'm having the same problem.
    All the process was easy and fast, but no results at front end

  4. itstar
    Posted 2 years ago #

    what is your problem
    have you made the .mo file at the end?
    [ unrelated link deleted ]

  5. adrianv2
    Posted 2 years ago #

    any solution? happens to me too...

  6. gutte
    Posted 2 years ago #


    My problem is solved now. I do not remember how (have several sites). Either it was an upgrade of Codestyling that solved it - or a reinstall of Codestyling, suppose it was the latter.

    But this problem comes and goes.

    I have tried these things to solve the problem (nr. 3) maybe only one time):
    1) Deleting Codestyling completely with files - and making a reinstall of Codestyling.
    2) Disabling some plugins that interfered.
    3) Making sure Codestyling is storing its strings in the right place (I am not an expert on this).

    Sorry I can not be more specific.

  7. adrianv2
    Posted 2 years ago #

    thanks gutte
    i do think it is related to the third issue you have raised.
    i'll check into it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic