• Resolved vollachr

    (@vollachr)


    Hi,

    I translated Everest Froms to my language, Hebrew, at first glance everything looks fine but I try to edit a form the page loads corrupt, the entire page design is gone and there’s this blue & white huge icon flashing at the top.

    Also, when trying to create a new form, none of the links for the themes or blank form works, it doesn’t do anything, when I remove my language files the plugins reverts back to English but starts working again.

    I can’t figure out what’s wrong with my translation, though maybe some single/double quote marks in various places but I removed them all and it’s still the same.

    I used both POEdit and Loco Translate to create the translation files.

    Can anyone help check these translation files?

    Thanks.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi @vollachr,

    I would recommend following this doc: https://docs.wpeverest.com/everest-forms/docs-category/translation/ for translation.
    Let me know if it helps or not and I will get back to you.

    Regards!

    Thread Starter vollachr

    (@vollachr)

    @sharmadpk03 Not a very helpful answer, I’ve already read that and I went through my entire translation files a few times both with Loco Translate and POEdit, changed anything I suspected might cause a problem but it doesn’t help, I’m probably missing something, maybe a missing character somewhere or unneccessary ones, I don’t know. I’m at a loss here.

    Maybe I’ll try to translate it again from scratch, it’s a lot of work but I don’t know, unless someone else can take a look at the current translation files I created and find the problem, I just don’t see another way.

    Is there someone I can send the files to for review, to see if I missed any problems?

    Thread Starter vollachr

    (@vollachr)

    OK, I think I finally found the problem…

    It seems it stems from translating the plugin name, whenever I translate the plugin name instead of leaving it in it’s original English state the plugin breaks, when I leave it in English everything seems to work correctly.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Translation files breaks the plugin’ is closed to new replies.