Support » Plugin: Translate Multilingual sites - TranslatePress » Translatepress does not show my translated text

  • Resolved fuertelocas

    (@fuertelocas)


    My website is set in Polish as a default language. I translated it to English with TranslatePress and there was no problem at the beginning – it showed the correct translation. Then after adding translation to more places on the website and saving, it only showed the English version on the main – menu website. Now it does not show English translation at all, but still Polish with “?” instead of polish signs. Can you please help? I tried deactivating the plugins and it did not help.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Cristian Antohe

    (@sareiodata)

    Hello,

    Can you send me a screenshot of the Translation Editor? Do you have a translation available for those strings?

    If not, it’s possible you made small changes to the original text and we couldn’t recognize it any longer.

    Best Regards!

    Thread Starter fuertelocas

    (@fuertelocas)

    Thanks for the quick reply. Here you have the screenshot:
    https://snipboard.io/lRN59c.jpg
    Let me know what to do, thanks again!

    Plugin Author Cristian Antohe

    (@sareiodata)

    You probably have some sort of encoding issue or even database collation issue.

    It’s weird that it used to work. Did you make any changes recently to your website? Installed a new plugin?

    Also, can you look at your database and tell me what collation you have to the wp_trp_* tables? You can use https://wordpress.org/plugins/wp-data-access/ or PHPMyAdmin from your hosting.

    Thread Starter fuertelocas

    (@fuertelocas)

    Sounds scary 🙁

    The website is new, so yes I made some changes such as changing pictures, fonts, text etc.

    No new plugins, but I was deactivating some and activating again to check if this helps.

    Here is the screenshot: https://snipboard.io/FwbBg9.jpg – is this what you wanted to see?

    Plugin Author Cristian Antohe

    (@sareiodata)

    Please click on one of the trp tables -> Manage -> Columns and send me a screenshot.

    There you’ll find the row collation.

    Thread Starter fuertelocas

    (@fuertelocas)

    Plugin Author Cristian Antohe

    (@sareiodata)

    Hi,

    Everything looks ok in the database tables… The only thing I can think of is your font doesn’t support the special characters.

    I just visited your website and the question mark is no longer in Polish language. Did you change anything?

    Best Regards!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.