Support » Networking WordPress » Transfer to Toot Directory Failed

  • Resolved SeanBanksBliss

    (@seanbanksbliss)


    Hi, I tried to transfer my multisite install to the root directory from a subdirectory and now nothing is showing up.

    The site was officially on affordableconsulting.x10.bz

    But I want it on an addon domain affordableconsulting.tk

    If you visit those domains you’ll see what the problem is. .x10.bz redirects to .tk and .tk shows up as “Index of/” and it’s empty.

    I tried to follow the instructions at http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress#Moving_WordPress_Multisite and changed all the URLs to be the .tk version and removed the subdirectory part of each one as well. The only problem I noticed was that the “fileupload_url” doesn’t seem to exist in any of the tables at all. But I don’t think that would be the cause of this problem.

    What should I do?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    If you visit those domains you’ll see what the problem is. .x10.bz redirects to .tk and .tk shows up as “Index of/” and it’s empty.

    Did you remember to move the FILES to the .tk folder?

    I did, I found out it was the addon domain hadn’t propagated yet. I tried to edit my comment but the edit button was redirecting me to the forum home and so I tried to add a comment to mark this resolved but it was telling me the topic was closed. So, not sure about the glitches here are about, but this is resolved.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Transfer to Toot Directory Failed’ is closed to new replies.