Support » Plugin: WooCommerce Payments » Transaction name on statement

  • Resolved masmasterr

    (@masmasterr)


    Hello,

    Is there a way to change the transaction name to a business name? I see WOO.ID on the statement, also for some reason after the new update I can not use the test mode.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support Adam

    (@adamkheckler)

    Hi there!

    Is there a way to change the transaction name to a business name? I see WOO.ID on the statement

    You should be able to update the descriptor on the statement by following this guide:

    https://docs.woocommerce.com/document/payments/faq/woopay-statement-descriptor/#section-4

    also for some reason after the new update I can not use the test mode.

    Hmm, that sounds odd. From which version did you update? Are you on the latest now? (Latest is 1.3.0)

    Are you enabling test mode following these instructions?

    https://docs.woocommerce.com/document/payments/#section-15

    What exactly happens? Is there some error message that’s appearing? Any additional info you can give will be helpful. 🙂

    Thanks!

    Hi Adam,

    Thank you for the links, here is the error I am receiving while on test mode.

    https://ibb.co/xY25ZNk

    Plugin Support Adam

    (@adamkheckler)

    If you go to WooCommerce > Status > Logs, and from the dropdown, choose your latest log that starts with woocommerce-payments..., is there anything in there that looks like this?

    
    2020-08-06T16:07:26+00:00 INFO REQUEST GET https://public-api.wordpress.com/wpcom/v2/sites/%s/wcpay/payment_methods?test_mode=1&customer=cus_XXXXXXXXXXX&type=card&limit=100
    2020-08-06T16:07:26+00:00 ERROR Error: No such customer: 'cus_XXXXXXXXXXX' (resource_missing)
    

    Or any other errors?

    If you don’t have any logs that start with woocommerce-payments, you might need to enable the debug log first:

    https://docs.woocommerce.com/document/payments/#section-16

    … then trigger the error again on purpose to get more information to show in the logs.

    I’m thinking it might be this bug:

    https://github.com/Automattic/woocommerce-payments/issues/818

    … but the log messages can confirm that for us.

    Plugin Support Adam

    (@adamkheckler)

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this as resolved – if you have any further questions, you can start a new thread.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.