WordPress.org

Forums

Trackbacks not working (10 posts)

  1. Patti
    Member
    Posted 11 years ago #

    Just got a message from a reader...
    He'd tried to send a trackback to a post on my blog, but got an error. I then tried to trackback my own blog with the utility at http://kalsey.com/tools/trackback/ and I got an unspecified error.
    The comments are working fine.
    Any ideas? Totally at a loss here....

  2. James Huff
    Support Team Rep.
    Posted 11 years ago #

    What version are you using?

  3. Patti
    Member
    Posted 11 years ago #

    Oops, sorry -- using 1.2.1

  4. NuclearMoose
    Member
    Posted 11 years ago #

    This is a known bug.
    http://tinyurl.com/4yt8k

  5. Patti
    Member
    Posted 11 years ago #

    Hmmm... I uploaded the supplied files to the appropriate folders, and still get an unrecognized error with the Kalsey utility.
    Do I need to do something else besides upload the files with the corrected lines?

  6. Patti
    Member
    Posted 11 years ago #

    Got the recommended xmlrpc.php file, and still, no trackbacks allowed.

  7. Patti
    Member
    Posted 11 years ago #

    Thanks Kafka!!!

  8. tomhanna
    Member
    Posted 11 years ago #

    Stupid question, but if this was a known bug in August, why hasn't a fix been incorporated?
    Second stupid question. I just started having this problem across four different installs. Has anyone run across a problem with a recent Apache, PHP, mySQL or linux kernel update that could be causing problems in addition to the existing issues?

  9. tomhanna
    Member
    Posted 11 years ago #

    Stupid answer to my own stupid question. It must not be a problem with any of the above. I fixe the question mark in functions.php and it started working. The only thing I can figure is that my abortive attempt at using custom permalinks broke something that didn't fix itself when I went back to standard. Biiizzzzaaaarrreee.
    I still love the product, btw, and you can't beat the price.

  10. James Huff
    Support Team Rep.
    Posted 11 years ago #

    Stupid answer: Probably because no one has a good fix that will work for all WP blogs. Since, first of all, no one knows why only certain blogs are affected.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.