WordPress.org

Support

Support » Requests and Feedback » Trackback fix?

Trackback fix?

  • residualforces
    Member

    @residualforces

    I have had a few people tell me my trackbacks aren’t working. I’ve read as many of the threads here as possible. I tried the test site, and no luck. (Am I supposed to put that TB address in my “send TB to” in the space on my write post page?)

    Anyways, I found this thread http://wordpress.org/support/topic.php?id=26506#post-149151

    I went to the site there, and found my functions.php file. That section is commented out in my version.

    As the pros here probably know I am a clutz at this hacking thing.

    I want to know before I remove the comment out (/*), and mess up my site again, is this the way to fix this?
    (along with adding /r/n/r/n/)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • residualforces
    Member

    @residualforces

    I have figured out the test site now. TB’s do not work even with the fixed functions.php file.

    My pingback test worked, but the TB didn’t.

    Any suggestions?

    residualforces
    Member

    @residualforces

    I have discovered my problem with TB’s. I got a Tb to work from the test site.

    The address that is given when you hover the trackback link is
    :url/index.php/2005/4/12/name-of/trackback/

    But if you click on the trackback link, you go to the permalink, the “/trackback/” is not displayed in the address. So if you don’t add the “/trackback/” manually, it doesn’t work.

    Is there a hack for this?

    brianbonner
    Member

    @brianbonner

    I had the same problem. It turned out my server did not have the apache handler mod_rewrite installed. Now it works

    Okay. Since we’re posting in different threads about the pingback/trackback problem, mod_rewrite is enabled on my server, so that’s not the problem (for me).

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Trackback fix?’ is closed to new replies.