WordPress.org

Forums

WP-Members
TOS adds backslash to precede an apostrophe (single quote) (2 posts)

  1. globaltimoto
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello

    wp members v 2.8.1.

    When adding HTML to the TOS an apostrophe (single quote) contained in a <p> tag ends up being preceded by a backslash in the final source of the page.

    For example this:
    <p>c'est</p>

    becomes this:

    <p>c\'est</p>

    Additionally if I paste this into the TOS dialog box:

    <p>&quot;something&quot;</p>

    And click save, then view the TOS page the source displays as expected:

    <p>&quot;something&quot;</p>

    However if I then return to the dialog edit box the code is displayed like this:

    <p>"something"</p>

    And if I click save and visit the TOS page the source now shows this:

    <p>\"something\"</p>

    Which doesn't look good on the rendered page:

    \"something\"

    Is this a bug in the plugin ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-members/

  2. globaltimoto
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oh nevermind, I didn't realise I had to encode the apostrophe too.

    &apos;

    But it is easy to forget that when typing an update to the TOS it needs to be copy / pasted from HTML source rather than directly edited, as the encoding gets lost otherwise.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP-Members
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.