Support » Plugin: bbp style pack » Topics started links not showing

  • Resolved markbowenpiano

    (@markbowenpiano)


    Hi,

    First of all a massive massive thankyou for such an amazing plugin! It’s literally saved me hours of time.

    I am unfortunately having a slight problem with one thing so far though. If I click on an author to go to their profile and then click on any of the following :

    Topics Started
    Replies Created
    Favorites
    Subscriptions

    It gives me the outline information (how may topics or what-not) but the actual links to the topics / replies aren’t there.

    Looking in the source code however I can see that the table and related information is in there but is for some reason not visible on the page.

    De-activating the plugin shows the information again.

    Also I am using a non-default theme on the site but I tested by placing the theme back to the default 2017 theme and the problem is still there 🙁

    Any help with this would be greatly appreciated.

    Best wishes,

    Mark

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Robin W

    (@robin-w)

    thanks for letting me know, and yes I can replicate this –

    let me work on a fix

    Plugin Author Robin W

    (@robin-w)

    just released version 3.5.8 which should fix.

    Once you have updated, go to

    dashboard>settings>bbp style pack>forum display and just click save.

    Then close and re-open your browser.

    If that doesn’t work – come back

    Thread Starter markbowenpiano

    (@markbowenpiano)

    Hi Robin,

    Thank you so so much for doing that. Absolutely perfect. Worked as soon as I’d updated the plugin.

    That’s really kind of you, thank you so much.

    Do you mind me asking what it was that you fixed?

    Best wishes,

    Mark

    Plugin Author Robin W

    (@robin-w)

    bit of a weird fix needed.

    If you set border to 0px in forum index styling tab item 11 – then the topics disappeared. This is due to bbpress setting this particular ID with a ‘clear’ parameter of ‘none’.

    So I just added a fix which says

    #bbpress-forums #bbp-user-wrapper ul.bbp-lead-topic, #bbpress-forums #bbp-user-wrapper ul.bbp-topics, #bbpress-forums #bbp-user-wrapper ul.bbp-forums, #bbpress-forums #bbp-user-wrapper ul.bbp-replies, #bbpress-forums #bbp-user-wrapper fieldset.bbp-form {
        clear: both;
    }

    which seems to fix it.

    Thread Starter markbowenpiano

    (@markbowenpiano)

    Ah okay thanks for that.

    Really appreciate the hard work you’ve put in to this plugin. Absolutely fantastic.

    Best wishes,

    Mark

    Thread Starter markbowenpiano

    (@markbowenpiano)

    Sorry 🙁

    I think you’re going to hate me for this but if I visit the edit link in a profile such as :

    https://www.mysite.com/forums/user/myusername/edit/

    The form to fill in for changing the user information is being thrown quite a way down the page. The word Name is at the top of the page area and then you need to scroll down the page quite a bit until you get to the form. Checking with web inspector and turning off the clear:both fixes the problem as does de-activating the plugin so I think perhaps that style may be affecting other things too?

    I tried setting that section 11 setting to 1px instead but it still has the problem I’m afraid.

    Best wishes,

    Mark

    Plugin Author Robin W

    (@robin-w)

    Hey, no problem, please keep any issues coming.

    Further version 3.5.9 just released should fix that !!

    Thread Starter markbowenpiano

    (@markbowenpiano)

    Utterly fantastic!

    Thank you so much.

    If I find anything else then I’ll be sure to let you know. I unfortunately seem to be good at bug finding 😉

    Best wishes,

    Mark

    Plugin Author Robin W

    (@robin-w)

    bug finders are always good !!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Topics started links not showing’ is closed to new replies.