WordPress.org

Forums

Rating-Widget: Star Review System
[resolved] Top Rating Widget not working properly (11 posts)

  1. philosophyvibe
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there.

    Firstly let me say that this is a brilliant plugin and I have the pro version which is working perfectly on my bbPress forum.

    However, I have put the top rating widget in the content sidebar of which I only want ratings from posts to show. Sometimes it also shows ratings on pages. Also I want to show 5 and sometimes it only shows 1 or 2 (of which aren't the highest ratings.

    Another problem I am finding is when I want to show ratings for posts and also pages, it will only show the posts and not the pages.

    Can you please help?

    https://wordpress.org/plugins/rating-widget/

  2. wallysou
    Member
    Posted 1 year ago #

    in my blog ( wallysou.com ) it's not working too...

  3. denizci88
    Member
    Posted 1 year ago #

    It was working perfectly in the comments. But for a short time it hasn't worked.

  4. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi @philosophyvibe, please share your blog's url so we can check it. If it requires login, please send me the credentials to [vova AT rating-widget DOT com].

  5. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Closed due to lack of cooperation.

  6. alinaderzad
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Vova,
    I also sent a chat message. Please disregard chat if you can respond here (or vice-versa).
    I recently became admin of my own site screencomment.com
    I tried to update your widget but somehow it's no longer working
    See example here
    Stars should appear at the top of the article
    What can I do to fix it? (please note, I'm not an admin so speak to me like I'm a baby, thanks)
    Ali

  7. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi @alinaderzad, I've just investigated your case. And seems like your RatingWidget settings got messed up somehow. I think I know how it could be easily fixed, open your "Advanced" ratings settings in the WP dashboard. Then, simply click "Save Settings" and check if it resolved the problem.

    Please let me know if that worked.

  8. wallysou
    Member
    Posted 1 year ago #

    it is working good now. any problem at this moment.

    regards.

  9. denizci88
    Member
    Posted 1 year ago #

    Also mine :)

    It is working properly. :)

    Thank you :)

  10. alinaderzad
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dear @vovafeldman
    thank you so much for kindly following up on this. I will give it a try and let you know what happened.
    Best,
    AN

  11. BCphotoadventures
    Member
    Posted 8 months ago #

    I find it works, then it stops working, usually when there is an update. I always save my settings, so something apparently is amiss. I will send you an e-mail.

    Thank you, I hope,

    TBC

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Rating-Widget: Star Review System
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic