WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Broken style – Motion

Broken style – Motion

  • The top menu links styling is broken in the new release of motion (V 1.1.6).

    Is there a simple fix?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Chip Bennett

    @chipbennett

    Theme Review Admin

    What is broken about it?

    The links should appear white in a grey block across the page. Instead they appear in a large green font and cascade down the page (one link per line).

    My site shows how V 1.1.5 looked (I have just rolled it back). http://www.mattltm.co.uk

    V 1.1.6 has changed.

    Chip Bennett

    @chipbennett

    Theme Review Admin

    Have you made any changes to the Theme?

    The default download displays both custom menus, and default output (wp_page_menu(),wp_list_categories() for the two menu locations) just fine, according to my WordPress test-bed install.

    Just the bg image and the logo image.

    Scrub that. I just upgraded to 1.1.6 again so that I could screen grab it for you but… It seems to be OK now. Maybe the CSS didn’t update properly?

    Chip Bennett

    @chipbennett

    Theme Review Admin

    More likely, it was probably just a browser CSS caching issue.

    Maybe, although I did clear the cache and test it from my work PC too.

    Re-install fixed the issue.

    Thanks.

    I’m glad you got that sorted out. Let me know if you have any questions.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Broken style – Motion’ is closed to new replies.