Support » Plugin: Lazy Loader » Top 10 – Popular posts plugin

  • Resolved JohnM

    (@xoombs)


    I cant`t get it work with Top 10 – Popular posts plugin : Link
    can you help me?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Plugin Author Florian Brinkmann

    (@florianbrinkmann)

    Hi John,

    do you have the »Process the complete markup« option enabled?

    Best,
    Florian

    JohnM

    (@xoombs)

    Hi Florian, unfortunately this function breaks my website.

    Plugin Author Florian Brinkmann

    (@florianbrinkmann)

    Hi John,

    unfortunately this function breaks my website.

    Oh, sorry for that… If you want, could you describe what exactly breaks? Maybe it is something I can fix in the plugin.

    But for the specific problem I found another solution: try to add tptn_list_link in the textarea »Additional filters« in the plugin settings. That should add the popular posts items to the markup that is processed by Lazy Loader.

    Best,
    Florian

    tptn_list_link works fine for Top 10 – Popular posts plugin, thanks for that.
    I found the error that breaks my site when I try Process the complete markup.
    It was the plugin Peepso Link.
    All Post on Category and tag pages won`t show.
    Scrrenshot: https://ibb.co/5F1K06M
    I found the error but I dont`t know how to fix them.

    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by JohnM.
    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by JohnM.
    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by JohnM.
    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by JohnM.
    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by JohnM.
    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by JohnM.
    Plugin Author Florian Brinkmann

    (@florianbrinkmann)

    Hi John,

    great to hear that the solution works.

    And thanks for taking an additional look at that. I checked the archive page and might have found the reason for the error: an HTML comment inside a script element. There was a similar problem with The Events Calendar (https://wordpress.org/support/topic/problem-with-the-events-calendar-5-1-5/), that leads to a broken events page.

    I released a beta version of Lazy Loader that should fix that, maybe it also helps for the issue with Peepso. It would be great if you could give it a try. If you want, you can find it here (the lazy-loading-responsive-images.zip): https://github.com/florianbrinkmann/lazy-loading-responsive-images/releases/tag/v7.0.0-beta.3

    Thanks,
    Florian

    I`ve testet your beta version, error with archive page is fixed now, but I receive new errors like palomar83 with his events calander:
    1. logo png no longer appears
    2. social icons no longer appears
    3. my last post was an WebP image, also no longer appears

    Screenshot: Link

    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by JohnM.
    Plugin Author Florian Brinkmann

    (@florianbrinkmann)

    Thanks for testing! Hm, don’t understand why that might happen. Are they hidden on every page or only the pages with the archive?

    And the images appear when using the beta without the option to parse the complete markup?

    Best,
    Florian

    Plugin Author Florian Brinkmann

    (@florianbrinkmann)

    Hi John,

    I found the issue, it should be fixed in Beta 4: https://github.com/florianbrinkmann/lazy-loading-responsive-images/releases/tag/v7.0.0-beta.4

    Would be great if you could test it again.

    Thanks!
    Florian

    Nice! The errors are fixed with beta 4, exept 1 thing:
    On my Category Page https://www.xoombs.com/music I have embed Soundcloud widgets with iframe, when tested with Lighthouse for Mobile I recieve an error. The widgets dont load lazy. Your plugin is active right now. Can you take a look at this please. Thanks!

    Plugin Author Florian Brinkmann

    (@florianbrinkmann)

    Great, thanks for testing!

    The soundcloud widget images are defined as background images, so they are not processed by default. The good thing is, they are defined as inline background images, so you could try to activate the background images option in the plugin settings, maybe that works.

    Best,
    Florian

    It`s not just the background images, when I test it with lazyloader from wp-rocket on mobile site, only 1 widget image and scripts are loading.
    When you take alook at https://www.xoombs.com/music you will notice that lazy loading for iframes is not realy working (only for images).
    To test your plugin of functionality give a try.
    PS: all options in your plugin are active.

    Plugin Author Florian Brinkmann

    (@florianbrinkmann)

    Ah, did not notice the fact that the widgets are iframes, sorry. Could you try to disable the native lazy load option?

    Disabled native lazyload.
    Tested on Mobile Site.
    Everthing works fine right now. Thank you for your awesome support.
    I wish you good luck with your Plugin.

    Plugin Author Florian Brinkmann

    (@florianbrinkmann)

    Thanks! Great to hear that it works now, and that you are happy with the plugin 🙂 I will release the new version to the repository shortly.

    Best,
    Florian

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.