• Resolved supportgp

    (@supportgp)


    Hi,

    I have the latest version of the All in One Seo plugin installed, when it is active I get many redirects in /wp-admin/, in other urls of /wp-admin/ it is accessed correctly.

    Where can you check these redirects and how to correct it?

    Cheers

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Jakours2

    (@jakours2)

    Same for me!

    Plugin Support shivamtyagi

    (@shivamtyagi)

    Hi @supportgp

    Can you please check and let me know the language you’ve set for your WordPress site? Is it anything other than en_US?

    If so, can you try switching the language to English (United States) and let me know if that fixes the issue?

    French for me.

    switched to english but continu to see the backend in french.

    I have not reactivate your plugin.

    https://paste.pics/GTEIK

    • This reply was modified 1 month, 4 weeks ago by Jakours2. Reason: Added an image
    Plugin Author arnaudbroes

    (@arnaudbroes)

    @jakours2 what is your profile language? Your profile language (user preference) takes precedence over the site language.

    Shit… sorry about that. I was sleeping on that one.

    So for now, if we use english language, we will be ok? It’s not a big problem for me at this moment to use english on the backend.

    Do i have something to do ?

    So, i tested and.. it woks for me, and for now.

    I’ll test it some days and let you know after.

    Thanks for ur prompt answer. realy.

    Jak.

    Plugin Support wpsmort

    (@wpsmort)

    Hi @jakours2,

    I wanted to check if you’ve done any more testing on this?

    If everything is working then let us know so we can close this thread.

    Hi there!

    It works great. I’ll test again a couples of days but, i thinks you can close this thread as solved.

    Thanks!

    Jak.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.