Support » Plugin: Integration for Szamlazz.hu & WooCommerce » Tömeges kijelölés hiba

 • Resolved Ori Andras

  (@oriandras)


  Egy olyan problémám van, hogy a rendelések felületnél eddig, ha kijelöltem több rendelést és leokéztam őket akkor mindegyik mellett jelezte, hogy elkészült a számla (ikon az utolsó oszlopban). Most csak az utolsónál jelzi a WP, hogy sikerült, de a szamlazz.hu fiókban elkészül a számla. Van erre valami ötlet, hogy lehetne megoldani?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Plugin Author Viszt Péter

  (@passatgt)

  Szia! Oldal frissítés után sem mutatja? Ha 2-nél többet jelölsz ki, akkor a háttérben készíti a számlákat, tehát amikor elsőre frissít az oldal, akkor még a maradék rendeléshez nem készült el. De ha utána frissítesz mégegyszer, akkor már látnod kéne(illetve jobb felül jelzi, hogy épp folyamatban van a számla generálás).

  Thread Starter Ori Andras

  (@oriandras)

  Szia!

  Oldal frissítés után sem mutatja. Csináltam egy képernyőképet, a február 5. kezelt rendeléseknél látszik, hogy csak az utolsónál jelenik meg a számla ikon. Feltöltöttem ftp-re a képet: https://yepyep.hu/as_wc_szhu_error.png . És persze a szokásos, hogy nem volt frisstve semmi, egyik napról a másikra megadta magát a funkció 🙂

  Thread Starter Ori Andras

  (@oriandras)

  Még egy kérdés ebben a témában. Ez a tömeges funkció most már csak a pro verzióban van? Mert akkor lehet még ez a gond nálunk.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • The topic ‘Tömeges kijelölés hiba’ is closed to new replies.