Support » Plugin: Easy Table of Contents » Toggle view not working

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • Plugin Author Steven

    (@shazahm1hotmailcom)

    Yes, I know what ERR_BLOCKED_BY_CLIENT is and why it is being raised. That is because I am blocking the tracking scripts on the site.

    That is not the error(s) I referenced in my replied or in the screenshot I attached. Sorry, but the site does not appear to work. I am sorry, but, I can not help you fix your site as those error are unrelated to ezTOC.

    I use the resolved flag as a I’ve read and responded flag. It is easier for me to manage.

    Have a good day.

    Thread Starter fpablo

    (@fpablo)

    My site is visited by thousands of users a day and they don’t have such problems. Even Google renders the page correctly without errors.

    Have you tried to check the website on a different computer, browser, or even on your phone?

    Thread Starter fpablo

    (@fpablo)

    And do not change topic for resolved, because it is not true

    Plugin Author Steven

    (@shazahm1hotmailcom)

    Sorry, I can no longer assist you. I highly recommend that you verify that your site loads correctly, without errors in all major desktop browsers.

    Thread Starter fpablo

    (@fpablo)

    You did not answer my question.
    Have you tried to access the site from a different browser, computer or phone?

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.