W3 Total Cache
To those who had problems with W3 Total Cache 0.9.2 (10 posts)

  1. Delete Me
    Posted 4 years ago #

    Did deactivating and deleting the plugin resolve the issue? Just a little concerned because while I activated it, I didn't turn it on because of the error messages I was getting (something about trailing slashes) and quickly deactivated it after that.

  2. Logically, getting rid of the plugin will get rid of its issues :) Doesn't FIX the plugin but...

  3. Delete Me
    Posted 4 years ago #

    Meh, just so long as it didn't projectile vomit into my SQL database during its brief moment of activation.

  4. Shouldn't, but I'll get a priest on hand for an exorcism.

  5. Chuck Reynolds
    Posted 4 years ago #

    it just seems to be something with minify... i disable that and it works fine... if I enable or modify any minify settings I get a page without imgs/css/js... just text

  6. WebEndev
    Posted 4 years ago #

    I downgraded to 9.1.3 after 2 hours plus of trying to make it work.
    Definite problem with minify...

  7. bearqst
    Posted 4 years ago # Resolved the issues I had with 0.9.2.

  8. admintiger
    Posted 4 years ago # did not resolve the problems here. 0.9.2 and are both flawed. Anyone who hasn't already upgraded from should wait until W3 Total Cache is fixed to avoid the grief others are having.

  9. frg
    Posted 4 years ago #


    you are right. also is broken.


    did you check with webpagetest.org - i also get it "running" but with no minify or gzip functionality.

    my stats:

  10. Frederick Townes
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Sorry for the trouble everyone. I hope the latest release worked out better for you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • W3 Total Cache
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic