WordPress.org

Forums

Meta Tags Optimization
Title issues- not showing/no keywords (2 posts)

  1. Emily
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've installed this plugin and "all in one SEO". I've found that when there is no title in all in one seo, this plugin still recognizes the title of my post, but then says "The title is <64 characters" despite showing the post title. Can it be fixed to see the title without copying it?

    With regard to keywords, this plugin only recognizes the keywords if they're at the beginning of the title. I include the keyword in the title, but I only ever get "keyword is NOT located at all" if it's somewhere other than first or "keyword is located first in order" for first. Have I installed incorrectly or am I missing a third message that says something like "keyword is located, but not first"?

    Thanks,
    Emily

    http://wordpress.org/extend/plugins/meta-tags-optimization/

  2. Muki Dam
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Emily,

    This Plugin takes default title of the posts/page when title is missing in All In ONE SEO plugin.

    You're right, so keep keyword at the first position is best one for a title so might be this plugin didn't display message you suggested.

    I'll take care of it in next version of the plugin. Thank you so much for your point of view.

    let me know how i can help you more.

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Meta Tags Optimization
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic