Support » Plugin: Responsive Lightbox & Gallery » title Attribute – abnormal behave

  • This took me a while to find out (checked every plugin – on and off):
    When using “Responsive Lightbox & Gallery” Plugin, my title Attribute shows an abnormal behave!

    Example: I wrote a Text, within there is a link to another website –
    <p>some text and a <a href="link to somewhere" title="link to somewhere">Link</a></p>

    Below the text I have a picture:
    <a href="https://example.com/wp-content/uploads/2018/05/picture.jpg" data-rel="lightbox"><img class="aligncenter wp-image-1115 size-medium" title="an extensive description of the picture" src="https://example.com/wp-content/uploads/2018/05/picture.jpg" alt="Picture xyz" width="600" height="258"></a>

    That said we would expect the title of the link in the text like “link to somewhere” when hovering over it – but what a surprise – the title shows “Picture xyz”. He – that’s the text from the alt-attribute of the picture! My written title attribute was overwritten with the alt-text!

    Strange, isn’t it? Any ideas?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I had the same issue. It’s caused by the “Display single post images as a gallery” option. Disabling it fixes the issue.

    If you need this option enabled, you might need to go back to an older version of the plugin until it’s fixed. Version 1.7.1 works for me.

    @scr00chy Thank you – your reply will help the other ones, who may have the same issue.

    I’m disappointed about no answer by dFactory till yet. Like many others, I bought Photoswipe, too. Well – I’m cured now.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘title Attribute – abnormal behave’ is closed to new replies.