Support » Plugin: WTI Like Post » Fix for people having trouble with adblockers

  • Some adblockers like Ublock Origin, Umatrix & possibly others, blocks the visual like function of WTI Like Post. (the like image doesn’t show up)
    This is because of the “pixel.gif” used to capture likes for the statistics, is included in Easylist Privacy list amongst others.

    The fix for this, is very simple.
    1.
    Browse to /wp-content/plugins/wti-like-post/images/ inside your WP installation.
    Rename, or copy, and reupload the pixel.gif with a different name.
    Lets use “wti-like.gif” for this example.

    2.
    Open up “wti_like_post_site.php” found in /wp-content/plugins/wti-like-post/
    Search for “pixel”, there will be 2 entries like this.

    $wti_like_post .= "<img src='" . plugins_url( 'images/pixel.gif' , __FILE__ ) . "' title='" . __($title_text_like, 'wti-like-post') . "' />";

    Now simply change the pixel.gif to the name you gave your new pixel.gif file for both entries.
    (wti-like.gif in this example)

    Example:
    $wti_like_post .= "<img src='" . plugins_url( 'images/wti-like.gif' , __FILE__ ) . "' title='" . __($title_text_like, 'wti-like-post') . "' />";

    That’s it! Like functionality will now work for all your users again.

    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by  shooz.
    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by  shooz.
    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by  shooz.
Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Fix for people having trouble with adblockers’ is closed to new replies.