WordPress.org

Support

Support » Installation » tinyMCE doesn’t run after a fresh installation

tinyMCE doesn’t run after a fresh installation

  • Hi,
    I’ve installed a fresh copy of wordpress locally on my computer and everything goes great. However, when i do the same process in a web browser the tinyMCE editor don’t work.

    It starts to generate a script error, that i correct with a change that i found in a post. After i correct the script error, my tineMCE still not load and i only see normal html buttons and no html editor.

    I think that the problem happend because in the server, the wordpress files aren’t in the root. The problem is that i can’t put it in the root. The webserver works that way. Each subdomain that i create is another folder.

    I don’t know what to do. Someone can help me?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • flammobammo
    Member

    @flammobammo

    Hi,
    I’ve installed a fresh copy of wordpress locally on my computer and everything goes great. However, when i do the same process in a web browser the tinyMCE editor don’t work.

    > How did you install it in the first place without using a web browser? And what does using tinyMCE have to do with not being able to install it?

    It starts to generate a script error,

    > What is this error?

    that i correct with a change

    > What change?

    that i found in a post.

    > What post?

    After i correct the script error, my tineMCE still not load and i only see normal html buttons and no html editor.

    > Is WYSIWYG editor enabled in your user profile?

    I think that the problem happend because in the server, the wordpress files aren’t in the root.

    > What are your WordPress URI and Blog URI’s?

    The problem is that i can’t put it in the root.

    > Why not?

    The webserver works that way.

    > What type of webserver?

    Each subdomain that i create is another folder.

    I don’t know what to do. Someone can help me?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘tinyMCE doesn’t run after a fresh installation’ is closed to new replies.