Support » Plugin: WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery » TINYMCE broken – nextgen asset URLs wrong

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @robdove – There could be a plugin conflict going on here or at least it should be ruled out. Have you tried deactivating all of your plugins, clearing your browser cache (and site caches if you are using a caching plugin), then reactivating the NextGEN plugin?

    If this fixes the problem then it was likely one of the deactivated plugins that was causing an issue. Now, retrace your steps activating each plugin and re-checking to see if the problem returns. If it does then that last activated plugin was probably the one. Keep reactivating and in most cases it is also best to keep checking after each plugin, sometimes there may be more than one plugin on a site that will create an issue. If you do find one (or more) plugins causing this problem we would greatly appreciate your feedback on them so the developers may address them as soon as they can.

    Also to note, in rare cases it may be the theme itself that is causing a conflict so while you have just the NextGEN plugin activated you might consider temporarily switching to one of the default WordPress Twenty series themes and see if this corrects the issue as well. I suspect the theme in this case but checking the plugins as noted above generally will find any conflicts if they exist.

    If the problem still persists after all of this we would still want to know, even more so, as we will still want to sort out the issue and may need additional details.

    Thanks!

    – Cais.

    Thanks for the info. Have switched to default theme and all is fine. Must be something up with the Roots Sage base theme.

    The doesn’t do a lot of customisation in the theme other than what Sage does by default.

    Just to add this had been fine with the same setup for a long time until we updated WordPress and all plugins.

    I’ve disabled all plugins and the problem still exists.

    Will investigate the theme issue and feedback incase it helps.

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @robdove – Have a look at the relative URL options in Roots/Sage … it is what I suspected in your case but I could not specifically tell it was a Roots/Sage based theme.

    Thanks!

    – Cais.

    Great, thats sorted it. Thanks for speedy response.

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @robdove – Thanks for the follow-up.

    – Cais.

    Hello there,

    Got the same issue. How did you manage to fix it ?
    NextGen is the only plugin who failed since the update.

    Thanks,

    Gabriel

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @gabrielstuff – If the above ideas did not help, please start your own topic so we can try to help you with your specific issue on your specific site.

    See https://make.wordpress.org/support/handbook/forum-welcome/#post-in-the-best-place

    Thanks!

    – Cais.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘TINYMCE broken – nextgen asset URLs wrong’ is closed to new replies.