WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » timthumb – no image shown

timthumb – no image shown

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • It’s my knowledge that timthumb and WordPress together has problem with files that contains symbols like -, x and others. For example can’t I use timthumb with files named for example image-300×400.jpg.

    Also, have you checked so that it uses correct file path? Above one link uses freefoto.com and the other domain.com?

    I have similar issue with timthum…

    I am in process of moving servers… having file path issues with one of the websites that I did not have on the old server. This is one site that I moved to the new server and started experiencing this problem!!!

    I am trying to call thumbnail picture like this:

    website url: http://www.mywebsite.com and image is pulled from

    /pictures/data/images/image.jpg

    or

    /images/2009/image.jpg

    I have the path starting with / but if I remove the “/” the picture shows up. I would like to get this working with path starting with “/” and not have to edit 2000+ entries.

    I tried playing aroun with different options in php.ini/apache but no help, actually the config is almost same as the old server so… i don’t know what is causing this behavior!

    This is a dedicated server with CentOS 5.4 64bit, apache 2.2 and php 5.

    Any help would be greatly appreciated!

    thanks

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘timthumb – no image shown’ is closed to new replies.