Support » Plugin: The Events Calendar » Timezone issue on event detail page with object caching enabled

  • I have an event page at https://smarther.iowa.gov/event/smarther-money-conference/ which is using the new blocks editor setup for the event details.

    The time is entered into the site admin correctly and shows up correct elsewhere on the site’s public pages. It appears to just be this one event details block that’s having issues.

    It appears to be showing the time without the site’s local timezone applied for some reason (setting has it so the site’s timezone is used for all events).

    I’m using W3 Total Cache with object caching via Redis. I tried setting the tribe-events group to be non-persistent (among a few others), but that didn’t fix the issue.

    Disabling object caching has the issue go away (which is where I’ve left things for now.) However, I think W3TC (with Redis for object caching) is widely used enough with object caching otherwise being beneficial that this might be something to be looked into with The Events Calendar so this can be resolved & re-enabled.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support Abz

    (@abzlevelup)

    Hi @kzeni, appreciate you bringing this attention. This is an existing bug on our plugin with Object Caching. We already created an internal bug ticket for this, and I have added your case to it. Thanks for all the details, I will definitely pass it along to our devs.

    I am unable to provide an exact date or time estimate for when this bug will be fixed, but you’ll be notified when there are any updates.

    Appreciate your patience, and we’re looking forward to helping you solve this. If you do have other concerns or issues you need help with, please create another ticket, as it helps us track different issues.

    Again, thank you for your patience.

    Cheers,
    Abz
    ________________________

    Internal Bug Ticket Reference:
    TEC-4379

    Thread Starter KZeni

    (@kzeni)

    Just a heads up, I tried adding

    
    define('WP_REDIS_CONFIG', [
        'compression' => 'none'
    ]);
    define('WP_REDIS_CONFIG', [
        'serializer' => 'php'
    ]);
    

    to the site’s wp-config.php file, but the issue still happened when I re-enabled redis object caching via W3TC.

    Plugin Support Abz

    (@abzlevelup)

    Hi @kzeni, I appreciate you trying out the workaround. However, this workaround doesn’t seem to work with all setups. We’re trying to figure out a permanent fix for this one. Apologies for the inconvenience; we’d notify you in this thread whenever there are updates with the ticket.

    Have a great day. Please do not hesitate to bump a new ticket on our way for other topics you need help with.

    Best,
    Abz
    ________________________

    Internal Bug Ticket Reference:
    TEC-4379

    Thread Starter KZeni

    (@kzeni)

    Totally understandable! Thanks for working on this, and feel free to reach out if there’s anything further to test, provide details on, or anything.

    Plugin Support Abz

    (@abzlevelup)

    Hi @kzeni, I appreciate your understanding and apologies for the inconvenience. No worries. Rest assured that this is on our radar, and the team is working on it.

    Awesome, we will reach out to you if there’s other information we need from you. We appreciate you working with us regarding this, and please do not hesitate to contact us with any other issues you’re experiencing. We’d be glad to help you out.

    I’d keep this thread open, and we’d notify you whenever there are updates.

    Have a great day.
    Best,
    Abz

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.