Support » Plugin: TM Timeline » Timeline showing but anchor lead to blank page

  • Resolved Edwin

    (@kingbolo)


    The Timeline is working but the anchor (link) to the post gives a blank page.
    Looks like a PHP error. (in source code only a 1 is visible)

    Server uses PHP 5.5.38.

    And second question. When using the horizontal layout images added are not showing. Can this be accomplished?

    • This topic was modified 7 months, 3 weeks ago by  Edwin. Reason: additional question
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Correction,
    The first issue is a theme issue (single.php). Sorry for that.

    That leaves the question about the image not showing on a horizontal timeline.

    Plugin Author JetImpex

    (@templatemonster-2002)

    Hello, Edwin.

    Sorry, but a horizontal-layout not supported outputting Timeline post content.
    However you may overwrite wp-content/plugins/tm-timeline/views/horizontal.php template in your theme – copy to the theme root and rename to tm-timeline horizontal.php.

    After this in line 47 paste below code:

    <div class="tm_timeline__event__description">
        <?php print apply_filters( 'tm_timeline_format_content', $post->post_content ); ?>
    </div>

    Hi TemplateMonster
    Thank you for your reply and suggestion. Great to read that I can override it in my theme.
    For sake of others have the same or similar question:

    I copied the mention file from the plugin to the root of the theme and renamed it. After some tests I succeed with the file named: tm-timeline_horizontal.php

    Also I tried but that did not work:
    tm-timeline horizontal.php, tm-timeline-horizontal.php,
    /tm-timeline/horizontal.php
    and /tm-timeline/views/horizontal.php

    • This reply was modified 7 months, 2 weeks ago by  Edwin.
    • This reply was modified 7 months, 2 weeks ago by  Edwin. Reason: correction
    Plugin Author JetImpex

    (@templatemonster-2002)

    Edwin, you are right. Correct file name is tm-timeline_horizontal.php

    mathiasvanderbrempt

    (@mathiasvanderbrempt)

    Hi Edwin, in which file did you end up pasting the code

    <div class="tm_timeline__event__description">
        <?php print apply_filters( 'tm_timeline_format_content', $post->post_content ); ?>
    </div>

    on line 47?
    When I copy and adapt the name, my horizontal timeline breaks

    Hallo Mathias,

    I placed a copy of the wp-content/plugins/tm-timeline/views/horizontal.php file in the root of the theme (so wp-content/themes/themename/ and renamed it to tm-timeline_horizontal.php

    In this I have this (from line 45 untill 52)

    																				<?php endif; ?>
    									<!--	<div class="tm_timeline__event__date"><?php print esc_html( $date ); ?></div> -->
                                            <div class="tm_timeline__event__description">
    										    <?php print apply_filters( 'tm_timeline_format_content', $post->post_content ); ?>                                        </div>
       										<div class="tm_timeline__event__dot"></div>
    
                                         </div>
    								<?php endforeach; ?>
    • This reply was modified 6 months, 1 week ago by  Edwin. Reason: code not displaying nicely

    That does not look very good.

    `<?php endif; ?>
    <!– <div class=”tm_timeline__event__date”><?php print esc_html( $date ); ?></div> –>
    <div class=”tm_timeline__event__description”>
    <?php print apply_filters( ‘tm_timeline_format_content’, $post->post_content ); ?> </div>
    <div class=”tm_timeline__event__dot”></div>’

    Hope this is better

    Succes

    • This reply was modified 6 months, 1 week ago by  Edwin.
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Timeline showing but anchor lead to blank page’ is closed to new replies.