Support » Plugin: Elementor Addon Elements » Timeline generates JS error

  • Dear support,

    When editing the content of a Timeline widget, the sidebar panel doesn’t show any content and I see these errors in console:

    underscore.min.js?ver=1.8.3:2 Uncaught SyntaxError: Unexpected identifier
    at new Function (<anonymous>)
    at Function.v.template (underscore.min.js?ver=1.8.3:2)
    at f.TemplateCache.Marionette.TemplateCache.compileTemplate (common.min.js?ver=3.2.1:2)
    at f.TemplateCache.load (backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24)
    at Function.get (backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24)
    at n.getTemplate (editor.min.js?ver=3.2.1:2)
    at n._renderTemplate (backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25)
    at n.render (backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25)
    at n.renderChildView (backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24)
    at n._addChildView (backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24)
    v.template @ underscore.min.js?ver=1.8.3:2
    Marionette.TemplateCache.compileTemplate @ common.min.js?ver=3.2.1:2
    load @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    get @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    getTemplate @ editor.min.js?ver=3.2.1:2
    _renderTemplate @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25
    render @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25
    renderChildView @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    _addChildView @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    addChild @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    (anonymous) @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    (anonymous) @ underscore.min.js?ver=1.8.3:2
    v.each.v.forEach @ underscore.min.js?ver=1.8.3:2
    showCollection @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    _renderChildren @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    _renderChildren @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25
    render @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25
    renderChildView @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    _addChildView @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    addChild @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    (anonymous) @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    (anonymous) @ underscore.min.js?ver=1.8.3:2
    v.each.v.forEach @ underscore.min.js?ver=1.8.3:2
    showCollection @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    _renderChildren @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    _renderChildren @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25
    render @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25
    renderChildView @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    _addChildView @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    addChild @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    (anonymous) @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    (anonymous) @ underscore.min.js?ver=1.8.3:2
    v.each.v.forEach @ underscore.min.js?ver=1.8.3:2
    showCollection @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    _renderChildren @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    _renderChildren @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25
    onChildviewControlSectionClicked @ editor-modules.min.js?ver=3.2.1:2
    (anonymous) @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    triggerMethod @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    (anonymous) @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:25
    p @ backbone.min.js?ver=1.4.0:2
    f @ backbone.min.js?ver=1.4.0:2
    c @ backbone.min.js?ver=1.4.0:2
    n.trigger @ backbone.min.js?ver=1.4.0:2
    (anonymous) @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    triggerMethod @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    (anonymous) @ backbone.marionette.min.js?ver=2.4.5.e1:24
    dispatch @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    v.handle @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    Show 19 more frames
    common.min.js?ver=3.2.1:2 Uncaught ReferenceError: originalEvent is not defined
    at onError (common.min.js?ver=3.2.1:2)
    at dispatch (jquery.min.js?ver=3.5.1:2)
    at v.handle (jquery.min.js?ver=3.5.1:2)

    This happened after the latest Elementor PRO update.

    Can you help?

    Thanks
    Daniele

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Contributor Hardik Sharma

    (@hardiksharma)

    Hi @dabesa,
    As I checked it on my side. it working fine. It may happen due to conflict between plugins. Can u check this after disabling the plugin one by one? Still, you are facing this issue. Provide a page link on which you facing this issue.

    Thread Starter Daniele (WP-OK)

    (@dabesa)

    Hello @hardiksharma,

    It started working again after reverting Elementor to 3.1.x
    Are you using Elementor 3.2?

    Thanks

    Plugin Contributor Hardik Sharma

    (@hardiksharma)

    Yes, I am Using 3.2

    Set Up On Which I test Have

    Plugins
    Elementor : 3.2.1
    Elementor Pro: 3.2.1

    Theme
    GeneratePress: 3.0.3

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.