WordPress.org

Forums

Jetpack Post Views
[closed] Time interval: Day stops working after a bit (10 posts)

  1. vectyr
    Member
    Posted 1 year ago #

    When setting the plugin interval to day it works for a while and then all the results disappear. So I have it set to week view instead so that you can see something at least.

    Great plugin but is anyone else having this issue? I just installed the plugin a few days ago.

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack-post-views/

  2. Steven Lambert
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please let me know if the latest version fixed your problem.

  3. Marcelo Pedra
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried this by changing from week to day and the counters in the widget match the visits reported by JetPack in the Dashboard.
    Good job man!

  4. vectyr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmm. I upgraded and now it doesn't work at all.

  5. Marcelo Pedra
    Member
    Posted 1 year ago #

    @vectyr:
    Are you using the last stable version of WP? 3.6.1?
    Is your server based on Linux/Apache/MySQL/PHP?
    If using PHP, what version? I'm using 5.4.
    Are the statistics from Jetpack showing correctly in your Dashboard?

  6. vectyr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes to all.

  7. Marcelo Pedra
    Member
    Posted 1 year ago #

    Great, but you left me mute.

    Have you tried uninstalling the plugin and installing it back again?

    And nope, I'm not like this guy..
    http://www.youtube.com/watch?v=nn2FB1P_Mn8

  8. Steven Lambert
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Vectry, could you answer me these questions and I'll see if I can track down the problem (although there seems to be a lot of people having problems with the new cache feature I added, so I'm going to have to remove that to fix those today, maybe yours is related):

    1. Is the post a custom post type?
    2. Does the post belong to a custom category/tag?
    3. Does your site have over 500 posts?
    4. In the Jetpack Post Views Settings page, which of the 3 connections are green?
  9. vectyr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Plugin uninstalled and reinstalled. I'm getting results but some error text that says:

    Warning: session_start() [
    function.session-start
    ]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/climber/public_html/wp-content/themes/v/header.php:2) in /home/climber/public_html/wp-content/plugins/jetpack-post-views/jetpack-post-views.php on line 451

    1. The posts are regular posts
    2. There are no custom cats/tags
    3. The site has under 500 posts
    4. Jetpack connections show the top one as green and the bottom two as red.

  10. Steven Lambert
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ya, thats a cache problem. I'll get that fixed and we'll see if it works.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Jetpack Post Views
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.