Support » Plugin: Visual Portfolio, Photo Gallery & Post Grid » Tiles flicker on load more

  • Resolved dapperchap

    (@dapperchap)


    First off, great plugin, thank you.

    We only have one issue of tiles being flickering when loaded (more)
    This is also visible on your own demo website so it must not be related to any specific theme or extra code.

    Screen record of the issue here: https://ufile.io/xsatg1jb

    Latest Chrome (74.0) on Mac (Mojave 10)

    • This topic was modified 3 years, 2 months ago by dapperchap.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author nK

    (@nko)

    Hi.

    Thank you, created issue on GitHub https://github.com/nk-o/visual-portfolio/issues/114

    Regards, nK.

    Thread Starter dapperchap

    (@dapperchap)

    Thank you, looking forward to the fix!

    I added a comment on Github, but I will add it here too so people can know what the problem is.

    I have the same problem. Appearing animation is probably too fast and as images come from the side (I don’t know why) it makes the tiles flicker.

    I also wonder why the animations cannot be set as in the examples given on the official website, where it’s really smooth.

    Thread Starter dapperchap

    (@dapperchap)

    @alourson so how did you please fix the issue?

    Thread Starter dapperchap

    (@dapperchap)

    @nko any fixes for this issue?

    alourson

    (@alourson)

    @dapperchap sorry I didn’t see your question before. I wouldn’t know how to fix it as I’m just a user and don’t know programming.
    all I know is that appearing animation is way too fast to be smooth. It seems images appear from the top left part of the screen. I don’t know if that helps by maybe there is a way to find where you can set the speed.

    Plugin Author nK

    (@nko)

    @dapperchap not yet worked on it

    Plugin Author nK

    (@nko)

    @dapperchap,

    I’m not sure, but probably this is already fixed in the latest version? I don’t see this flickering on our demo https://visualportfolio.co/tiles-custom-color/

    Could you re-check it?

    I have tried Mac Chrome and Safari (Macbook Air 2015) and Windows Chrome.

    alourson

    (@alourson)

    Hi. I always keep the plugin up to date. But as you can see on my portfolio here http://www.alaindalche.fr/ it’s still flickering. I changed the layout to mansonry it is a little bit smoother.
    However, is it possible to change the speed of the animation ? On your demo it seems slower and I love the way it looks.

    Plugin Author nK

    (@nko)

    It is only possible with code customizations.

    Have you tried to use the default WP theme?

    Thread Starter dapperchap

    (@dapperchap)

    @nko mine magically got fixed. Thank you

    Plugin Author nK

    (@nko)

    Good 🙂

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Tiles flicker on load more’ is closed to new replies.