WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Tiled Galleries not displaying

Tiled Galleries not displaying

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor Richard Archambault

    @richardmtl

    Happiness Engineer

    Hi,

    I tried to load your site several times, and each time, the gallery was there; sorry I wasn’t able to reproduce it! Have you done anything different since your original post (such as adding caching or something similar)?

    That’s weird. I just went to that page and it’s not displaying again. First refresh no luck either. On the second refresh it displays. A third refresh makes it disappear again. I haven’t changed anything since the original post, but the site uses W3 Total Cache. It seems to happens both when logged in and not logged in though (cached and not cached).

    When it doesn’t display, the HTML looks like this. Notice the style attribute.

    <img data-attachment-id="43" data-orig-file="http://splitsecondmusic.org/wp-content/uploads/2014/01/TchaiOvna2011.jpg" data-orig-size="2048,1361" data-comments-opened="1" data-image-meta="{&quot;aperture&quot;:&quot;0&quot;,&quot;credit&quot;:&quot;&quot;,&quot;camera&quot;:&quot;&quot;,&quot;caption&quot;:&quot;&quot;,&quot;created_timestamp&quot;:&quot;0&quot;,&quot;copyright&quot;:&quot;&quot;,&quot;focal_length&quot;:&quot;0&quot;,&quot;iso&quot;:&quot;0&quot;,&quot;shutter_speed&quot;:&quot;0&quot;,&quot;title&quot;:&quot;&quot;}" data-image-title="Tchai Ovna 2011" data-image-description="" data-medium-file="http://splitsecondmusic.org/wp-content/uploads/2014/01/TchaiOvna2011-300x199.jpg" data-large-file="http://splitsecondmusic.org/wp-content/uploads/2014/01/TchaiOvna2011-1024x680.jpg" src="http://i2.wp.com/splitsecondmusic.org/wp-content/uploads/2014/01/TchaiOvna2011.jpg?resize=310%2C206" align="left" title="Tchai Ovna 2011" alt="Tchai Ovna 2011" data-recalc-dims="1" style="width: 0px; height: 0px;">

    Other plugins that are activated are Rename wp-login.php and The Events Calendar.

    Okay, it seems like it’s only happening in Safari, specifically version 6.1.1. In Firefox and Chrome it works fine.

    Plugin Contributor Richard Archambault

    @richardmtl

    Happiness Engineer

    I still can’t reproduce, but in Safari 7.0.1 for me. I see the issue with the Style element as you mention. The only thing I can think of is that it’s related to your cache or W3TC somewhow. But since I can’t reproduce it, it’s really hard to see if there’s something else interfering with the gallery. If you manage to find a way to consistently reproduce, let me know.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Tiled Galleries not displaying’ is closed to new replies.