Support » Plugin: Make Paths Relative » Tick all checkbox by default?

  • Resolved rajitrazaki

    (@rajitrazaki)


    The config I need: Tick all checkbox.

    I need it ticked by default, so that I don’t need to manually tick it every time install the plugin.

    The solution can be filter, or any other way.

    I try to understand default value inside class-make-paths-relative-admin.php & class-make-paths-relative.php but still not get solution.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi @rajitrazaki Welcome to the Make Paths Relative Support Forum..!

    Do you mean to install the Plugin on multiple sites? As if you installed the plugin and make the settings for the once time and deactivated the plugin and then reactivate the plugin so, your changes would remains there.

    Regards,
    Sami

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @rajitrazaki Filter added to tick all the checkboxes at the time of Plugin Activation. To make this work, please add this line in your theme’s functions.php.

    
    add_filter( 'make_paths_relative_activate_all', '__return_true' );
    

    Hope, it helps you 🙂

    Regards,
    Sami

    I got error (Using Query Monitor) when accessing /wp-admin/admin.php?page=make-paths-relative-settings.

    —Below is the error—

    PHP Notice:
    Undefined index: site_url

    Location:
    wp-content/plugins/make-paths-relative/admin/class-make-paths-relative-admin.php:97

    Call Stack:

    1. do_action('toplevel_page_make-paths-relative-settings')
    wp-admin/admin.php:224
    2. Make_Paths_Relative_Admin->admin_settings_page()
    wp-includes/class-wp-hook.php:286

    Component:
    Plugin: make-paths-relative

    —End of error explanation—

    If I click “Save Changes” without changing any setting, the error vanished.

    Thanks a lot

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  rajitrazaki.
    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  rajitrazaki.
    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @rajitrazak Thanks for reporting it. I have fixed the issue and bump the version to 0.5.4

    Regards,
    Sami

    It works for me 🙂

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  alvintam.

    It works now and no error.

    Except in multisite, the filter do nothing to the subsite.
    (I install in multisite and the filter placed in custom plugin).

    Thanks a lot

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  rajitrazaki.
    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  rajitrazaki.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Tick all checkbox by default?’ is closed to new replies.