WordPress.org

Forums

nrelate Related Content
[resolved] Thumbnails problem (8 posts)

  1. zalajkowane
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi
    I ve just installed nRelate plugin on my website recently. I noticed that some of the Thumbnails looks like broken. Im attaching screenshot (if you want to see it live check my website: http://zalajkowane.pl). Any idea what can be wrong & how to fix that?

    1) Screenshot 1: http://i61.tinypic.com/qry8e9.jpg
    2) Screenshot 2: http://i59.tinypic.com/28tyj61.jpg

    Thanks in advance.

    https://wordpress.org/plugins/nrelate-related-content/

  2. @zalajkowane -- Thanks for using nRelate on your site. We refetched the images for you on our end. How does everything look for you now?

    - Katrina @ nRelate

  3. johnrmeese
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having a similar issue at johnrmeese.com. I just recently enabled nRelate but many of the preview thumbnails appear cut-off.

  4. @johnrmeese -- We fixed the image issues for you and all thumbnails look goo. You may need to clear out your browser cache to see the changes, but how does everything look on your end now?

    - Katrina @ nRelate

  5. johnrmeese
    Member
    Posted 1 year ago #

    Katrina, everything appears to work great now! Thanks.

  6. @johnrmeese -- Great! Glad to hear that everything looks good for you now.

    Thanks for using nRelate!

  7. mollyrider
    Member
    Posted 1 year ago #

    I believe I'm having a similar issue. Here is what is happening on my website: http://screencast.com/t/62hDWpyy2U

    Thanks for your help!

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic instead of tagging onto someone else's resolved topic.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.