WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WordPress Related Posts » Thumbnails not working

Thumbnails not working

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I have the same problem.
    All posts have featured images as thumbnails and all worked fine before the last upgrade (vers. 2.8).

    Thanks for the attention.

    I also have the same problem. All thumbnails are present in my uploads folder. I have also used the Renegerate Thumbnails plugin, with no difference. Link here: FunkyFinds.Org

    Thank you!

    Moderator Jan Dembowski

    @jdembowski

    Brute Squad and Volunteer Moderator

    @preckie Can you please start your own topic instead?

    http://wordpress.org/support/plugin/wordpress-23-related-posts-plugin#postform

    Please provide as much useful information as you can regarding your installation when you do.

    Hey folks, sorry for the late reply — unfortunately we are still investigating what could be the cause of these problems you’re experiencing with your thumbnails and it seems that the only viable solution right now is to switch to the older version of our plugin, which you can find on the Developers tab of our plugin page: http://wordpress.org/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/developers/

    We will keep you posted any new updates we might find along the way, but for the time being I’d like to ask you for your patience — we really do appreciate it! Thanks!

    After all, if these problems persist or if you have any other thumbnail issues, do let us know what’s the address of your blog, which version of the plugin you are/were using, and we’ll gladly take a closer look at it. Hopefully after all this information we’ll be able to get a hold of this problem sooner than later.

    Again — thank you for your continuous patience and support! We’re doing our best!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Thumbnails not working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar