[resolved] Thumbnails Not Showing Up (6 posts)

  1. atm23
    Posted 2 years ago #

    Hey. I've been using the Gamepress theme for my site for about a month now. It's great, I love it, exactly what I wanted. But now, I am having some issues with the thumbnails on the sidebars and in the slider. They just don't seem to be showing up.

    For me, on both of my desktop computers, the sidebars and the images under the slider aren't working. But I am told by my friend, that only the sidebars don't work for him. All of the images that don't work are featured images.

    My site is: http://retrospectrealm.com/

    Please reply! I'd like to get this resolved soon! :D

  2. alex27
    Theme Author

    Posted 2 years ago #

    I went to your website and thumbnails work as expected both in the sidebar and in the slider.

  3. oniamigt
    Posted 2 years ago #

    Hey atm23

    I visited your site. Neat work. How did you get the thumbs working on the slider. My friend is havin the same problem, check mefistia.de

    Thanks in advance


  4. atm23
    Posted 2 years ago #

    The thumbnails still do not show on my sidebars. I assume it was not a problem with the theme, but maybe with the widget I am using, Special Recent Posts Free'.

    @Oniamigt I have no idea actually, they just started working at some point between when I made this topic and now.

  5. oniamigt
    Posted 2 years ago #

    Thx for the reply :D

  6. atm23
    Posted 2 years ago #

    I posted a support post for the Special Recent Posts plugin. I was told to disable Photon in Jetpack and it all seems to work now. Thanks for the help anyways though! :D

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic


No tags yet.