Support » Plugin: WP Photo Album Plus » Thumbnails not generated to the right size

  • Resolved Jakobuz

    (@jakobuz)


    Hi Jacob,
    I have parent-albums (divided in years) and in these parents are several sub-albums.
    My problem is that these albums have become quite big and the loading time of the thumbnails really takes to long.
    The display-size of the thumbnails is 100*130px (as set in table 1 > c1,1a), but the real sizes of the thumbnails are plus/minus 650px*auto (I can’t find these sizes anywhere in the settings ???).
    So I have done several attempts to solve this (for example: shortcode with ‘type=”thumbs”‘ and generated the thumbnails a couple of times again.
    Nevertheless no positive results.
    If I look in the album admin all the photo’s have the following meta-info:
    (in dutch:) Beschikbare bestanden: Bron bestand: 925 x 740 (0.65Mp) 808.82 Kb. Display bestand: 910 x 728 px, 699.25 Kb. Miniatuur bestand: 650 x 520 px, 404.92 Kb.

    I really would appreciate if you can help me out, thanks in advance!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    (@opajaap)

    Probably the thumbnails are also used for something else that requires bigger images. Pls read the recent changelog for how to use local cdn what is recently implemented, and activete it.
    I can not give you more detail now as i am on my phone in the garden at 30 degrees c.
    If you can not find out, i will be more specific tomorrow.

    wauw, thanks Jacob!
    I’ve set Table IX-K4 to Local and suddenly there are thumbs!

    Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    (@opajaap)

    Mooi!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Thumbnails not generated to the right size’ is closed to new replies.