WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
Thumbnail to Image Broswer No way back (6 posts)

  1. Randy21
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am attempting to setup Nextgen on my bands website and running into issue's not easy to find a solution for. First off I have several Gallerys on same page (thumbnails) and when you open one it opens all the others at the same time, do I need to make these separate albums or am I missing something more obvious?
    Also when selecting an image it goes to image browser (as I want it to) but then again I get an image browser for all the galleries at same time and there does not seem to be away to get back to the thumbnails.
    Site is fx5band.com and any help would be appreciated. Thanks in advance!

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @Randy21 - I'm not seeing what you are describing, could you provide a specific page/post where this issue is happening?

    Right now I am looking at your http://fx5band.com/photo-gallery/ page and all is looking fine to me as far as the NextGEN Gallery functionality is concerned.

    Thanks!

    - Cais.

  3. Randy21
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did some trial and error and got this far, my only 2 issue's are I'm using Compact Album and the thumbnails are aligned vertically instead of horizontally and I can't find a way to hide file names on image browser view.
    Thanks for the response!

  4. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @Randy21 - have you tried deactivating plugins > reactivate NextGEN Gallery only > clear browser cache and reload your page w/ thumbnails? If that does not help, would you mind temporarily switching your Theme to a WordPress default them like Twenty Twelve and see if that makes any difference with the thumbnail alignment?

    Thanks! (Becky)

  5. Randy21
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried everything you suggested and it still lines up vertically.
    Bummed

  6. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @Randy21 - I took a look at the source code for the gallery page and there are some "extra" <p> elements that we may need to dig deeper to sort out what might be causing them.

    Please submit a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/ ... please reference this topic) and include log in (and FTP) credentials so our developers can have a closer look at what might be causing this.

    Thanks!

    - Cais.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags