Support » Plugin: ResizeFly » thumbnail sizes are not being generated

  • Resolved designerj

    (@designerj)


    For me the thumbnails aren’t being generated at all. I noticed first that there were no thumbnails on the media admin page. I checked the folder itself and there were no images (apart from the original uploaded image). Here’s my setup:

    – php version 7.3
    – resizefly folder is writeable
    – gd is enabled
    – wordpress version 5.5
    – running locally via wamp
    – twenty twenty theme
    – latest plugin version (3.2.3)
    – no other plugins installed

    I’ve also checked by adding an uploaded image to a page, same outcome. The thumbnails just don’t seem to be getting generated at all. I’m not getting any errors.

    On further investigation, when I turning on debug I get the following error on image upload (media library – add new):

    Warning: A non-numeric value encountered in C:\wamp64\www\WEBSITES\mainwp\wp-content\plugins\resizefly\src\Image\Image.php on line 220

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author alpipego

    (@alpipego)

    Thank you very much for taking the time to report this issue. I couldn’t reproduce it locally. However, while investigating I’ve found an issue that could be related (even though I did not receive the same error message). Could you please try version 3.2.4 and see if that works for you?

    Picturgency

    (@picturgency)

    I have the same issue. The thumbnail in the media gallery should be excluded. No thumb in Media after upload and no image in my articles editor unless I choose the original image size.

    It’s really a cool plugin. Much needed ! Hope this turn into something reliable ! It could be an ecological gesture ! Thx to you.

    Plugin Author alpipego

    (@alpipego)

    @picturgency neither of those should be happening… Sorry. Could you please check your logs (e.g. debug.log) and let me know if there is anything ResizeFly-related in there?
    Do you have a public post/page where I can see the issue with images not using the original size? Do you use the Restrict Sizes feature (enabled by default), if yes could you please make e screenshot of the settings?

    Plugin Author alpipego

    (@alpipego)

    @designerj @picturgency Could you please check if the latest version 3.2.6 fixes the issues for you? Thank you!

    Sorry I coudn’t way. Had to migrate a huge website, so I was unfaithful to you ^^
    Next time, I will use your plugin again and check.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘thumbnail sizes are not being generated’ is closed to new replies.