WordPress.org

Forums

Focus
[resolved] Thumbnail not working without premium? (5 posts)

  1. randler
    Member
    Posted 2 years ago #

    Is the flexslider included in the free version of the theme or do I need premium to use it? My thumbnails on the frontpage are empty, is that connected to the flexslider or is it dependeing on if I upload videos or just link them?

    My site is http://www.funvideos.se

  2. Greg Priday
    Member
    Theme Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Randler

    There was a bit of a bug in the last version of Focus. I've updated it.

    The update is in the queue waiting for approval. After it's approved it'll be available as an automatic update (for the free version too). In the mean time, you can download the latest version from SiteOrigin.

    http://siteorigin.com/theme/focus/

  3. randler
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've updated the theme and when there is an image attached to the post, that will show as a thumbnail. But on the ones without attached image there is no thumbnail. Does it not create a thumbnail automatically?

  4. Greg Priday
    Member
    Theme Author

    Posted 2 years ago #

    Id like to have Focus pull the thumbnail from either YouTube or Vimeo. It's on the TODO list, but I can't say when it'll be available. For now, you need to upload a thumbnail for each video.

  5. john.oleary@gartner.com
    Member
    Posted 2 years ago #

    When will this update be available? I like the look of the theme - but can you suggest a more stable theme for video posts?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic