Support » Plugin: SVG Support » Throws Hundreds Of Errors When Using Customizer

  • Stef

    (@serafinnyc)


    When enabled your plugin creates an error process that counts up to 100 or more errors. You just sit and watch the number go up. It’s amazing.

    This happens when trying to use Customizer and add a logo or change an image anywhere on the Customizer menu

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Benbodhi

    (@benbodhi)

    Hi there,

    Thanks for using my plugin and reporting this!
    Can you share the errors you’re seeing please?

    I’ll try and reproduce it as well, but would love to see what you’re seeing.

    Plugin Author Benbodhi

    (@benbodhi)

    Hello again,

    I have not been able to replicate this. So I think it may be specific to your environment.

    But if you can share your findings, the errors you see, how to replicate. I’ll have a better chance of understanding what’s going on.

    Thanks

    Thread Starter Stef

    (@serafinnyc)

    Are you hosted with WPEngine by any chance?

    This client’s install is on there where you’re going to have issue no matter what. The irony is they’re the ones that recommend your plugin on their website.

    I’ll try a few other installs on WPE and see what happens.

    Sorry I have been under the weather so not near a computer today. I’ll see if someone on my team can do a Loom for you.

    But if you have access to a WPE server test there and then try and upload something to the customizer. Like a logo or a favicon

    Plugin Author Benbodhi

    (@benbodhi)

    Oh right, interesting!
    I don’t have any sites or access to any on wp engine. I predominantly use and recommend cloudways these days. Used to run dedicated servers so I had server level control, but cloudways eliminates a ton of maintenance and management at server level.

    I might just see if I can get in touch with any wp engine devs and see if they know what’s up.

    I dare say that it is just at the hosting level. There’s a lot of active sites using this plugin, so surely there’d be more reports if it was happening in more hosting environments.

    At least we’re narrowing in.

    Sorry to hear you’re not feeling well. All the best in recovering. No rush, if/when you can.

    Thanks 🙏

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Throws Hundreds Of Errors When Using Customizer’ is closed to new replies.