WP UI - Tabs, Accordions, Sliders
This works on one page, but not another? (2 posts)

  1. jennsweb
    Posted 2 years ago #

    Hi there,
    I installed this plugin because the accordions function included in my theme (Cloudhoster at themeforest) stopped working when I installed the site on the client's server over at Godaddy.
    I tested your plugin on one page and it works great. I then put another set of accordions on another page (series of FAQ pages) and it worked when I had 4 tabs. Then, I added the rest of the FAQs, using the same process as I did for the first page and the beginning of the 2nd page and when I viewed the page, the tab function had disappeared.

    I saw that one of the questions had a forward slash in it so I removed that. Still doesn't work on that 2nd page.

    I tried removing all the line breaks from the pasted in answers. Still doesn't work on the 2nd page.

    Any input would be great. Unfortunately, the site has to be behind an Under Construction page or I would post the link here.



  2. brandonmuth
    Posted 2 years ago #

    I am having the exact same issue. In fact, I copy/pasted the exact same code from Page 1 to Page 2. Tabs and accordion work great on Page 1 but do not work at all on Page 2. In Firefox I clicked "view source" and compared the code line by line. I noticed 3 WP-UI style sheets were linked in Page 1 but not in Page 2. Not sure why this is happening.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP UI - Tabs, Accordions, Sliders
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic