Support » Theme: Crio » This Theme is nice looking, But it is broken for me

  • I am trying to use Crio and all the Crio menu will not load. All I see when I try to use it is an hour glass for everything and I can’t do anything. I paid for premium and can’t get any help as the link is not working.

    • This topic was modified 3 months, 4 weeks ago by torensi.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Sorry to hear about the problems loading the Customizer controls @torensi, our team will do everything we can to help you get things working as expected!

    The controls displayed in the Customizer are managed with JavaScript and it sounds like there is some kind of conflict that is preventing them from loading properly. Could you create a Premium Support ticket through BoldGrid Central to get in touch with us directly? That way our team will be able to get all of the necessary troubleshooting information we need to get this problem sorted and let you get back to building your website!

    Thank you for your patience while we troubleshoot this issue and we look forward to hearing back from you soon!

    I hope things are going well @torensi!

    Are you still experiencing problems with the Customizer controls in Crio? Our team sent a response to your Premium support ticket to help facilitate our troubleshooting and are currently waiting to hear back. Were you able to find a solution for this issue on your own or are there still some problems with the theme? If you still need some assistance just respond back to that support ticket and we will take care of the rest!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this review.