WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » this theme doesn't show any thing after activation

this theme doesn't show any thing after activation

  • Hi when I log in wordpress, I can see my page in view page but when I log out, It doesn’t show any thing in their place.It seems that I don’t have any theme installed in my page.
    Why? What should I do?
    When I ask my host, they said that parsing front-page.php has error “:” in line 27 but I didn’t find that.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 26 total)
  • No body answere me?!!!!

    “Hi when I log in wordpress, I can see my page in view page but when I log out, It doesn’t show any thing in their place.It seems that I don’t have any theme installed in my page.
    Why? What should I do?
    When I ask my host, they said that parsing front-page.php has error “:” in line 27 but I didn’t find that.”

    Moderator stephencottontail

    @stephencottontail

    Can you post a link to your website? Also, can you post the exact error message that your host gave you?

    Yes, it doesn’t show anything just some statements.
    [27-Jul-2014 14:55:03 UTC] PHP Parse error: syntax error, unexpected ‘:’ in /themes/sunrain/front-page.php on line 27[27-Jul-2014 14:55:03 UTC] PHP Parse error: syntax error, unexpected ‘:’ in /themes/sunrain/front-page.php on line 27

    I contacted my host. They said the problem is with the theme

    Moderator stephencottontail

    @stephencottontail

    Did you make any changes to the theme’s files? I don’t see any “:” on line 27 of that file. Can you post the entire contents of that file to Pastebin and post the link here?

    No there is no : in my theme too.
    I didn’t change any thing.

    Just I have change something in it’s css file.
    When I log in the wordpress every thing looks good
    but when I log out from outside my website goes wrong

    Moderator stephencottontail

    @stephencottontail

    Do you still have this problem if you temporarily disable any and all plugins you may be using? If so, try reactivating any plugins one by one and see if the error returns. After doing that, try switching to the default Twenty Fourteen theme and see if the error still persists.

    http://pastebin.com/ALFgtaLY

    It take a month to change many things in css but doesn’t show that

    I tried changing theme but not plugins

    but if some plugins were wrong why from login view page it is correct?

    Now it is blank when I deactivated plugins.

    When I change the theme every things goes right.

    Moderator stephencottontail

    @stephencottontail

    What plugins were you using?

    But I put all of my time in the sunrain theme

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 26 total)
  • The topic ‘this theme doesn't show any thing after activation’ is closed to new replies.