WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Facebook Open Graph protocol » [Resolved] This plugin stop working after 2 days

[Resolved] This plugin stop working after 2 days

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Chuck Reynolds

    @ryno267

    lol. dude. how can i help you with the information you’ve given.

    have you used the FB debugger? that usually tells you exactly what’s wrong.
    have you looked to see if they WPFBOGP plugin is in your source?

    you can supply the domain here and I can do limited support having that domain but all i’m doing is looking at the page source and looking at the facebook debuger. All things you can do.

    Hi,

    The link is reportghananews DOT com

    I have to use the FB debugger several times before it works.. Sometimes, it does not work even when I use the FB debugger.. Can you please check it for me.

    Plugin Author Chuck Reynolds

    @ryno267

    ok, couple things…

    1. FB debugger is pulling the info from your site fine on home posts and pages. You don’t have a default image set so it’s just pulling whatever images are on that page but it works.

    2. That site is VERY slow – avg load time is about 17.5 seconds – should be like 2-4max. Seems hosting response and massive images are the biggest contributors to that. Your server took 6s just to respond. Use a tool like gtmetrix.com or tools.pingdom.com to see. SO… that may be causing FB’s scraper to time out? maybe that’s why it’s not working all the time as you say?

    Fixing those should eliminate whatever issues you’re having – but the plugin is working fine.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] This plugin stop working after 2 days’ is closed to new replies.
Skip to toolbar