Support » Plugin: Permalinks Customizer » THIS PLUGIN IS A NIGHTMARE

  • Resolved unaomnia

    (@unaomnia)


    Sometimes it works.. sometimes it doesn’t..

    https://wordpress.org/plugins/multiple-domain-mapping-on-single-site/

    I am using this and have permalink setting set to plain… i.e. your plugin does the rewriting entirely.

    I have seen pretty much EVERY section of my site work.. pages, categories, custom post types, custom taxonomies.. each of which if I add the appropriate slug to the beginning of their permalink the domain mapping works.

    THEN All of a sudden, perhaps after adding a page, or pressing save on the permalink settings etc.. it stops working..

    Now i reinstalled a new wordpress, made 2 pages, one for each domain homepage, and did the mapping. With permalink settings set to postname through wordpress it works. IT DID work with your plugin… but now I literally CANNOT GET IT TO WORK WITH THE MAPPING. PERIOD.

    I am going to drop your plugin all together and do all custom rewrites. It SUCKS! I am so sad. I literally wasted like 20 hours because your plugin’s timing of function events works some times and doesn’t others, and somewhere redirects are being saved and hidden and not cleared.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Not sure what’s the issue you are facing…!

    For me, it’s working fine for me on the Fresh WordPress. Don’t know if there is any scenario or plugin conflict on which it stops working..

    Anyways, As you already said that you have dropped the plugin and moving to redirects so BEST OF LUCK for that and hope, you get your job done with it..!

    Thanks,
    Sami

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘THIS PLUGIN IS A NIGHTMARE’ is closed to new replies.