Support » Plugin: Preloader Matrix » There are some issue in this Plugin

  • After activating the plug in you cannot really delete this plugin.
    After activating the plugin if you try to remove or delete the plugin from your website your site will not show any more and stuck into a blank page so you are stuck with this pre-loader and don’t have any other option to undo it.
    However the developer is good tried to fix the issue but it didn’t work for me.
    Use it at your own risk.

    • This topic was modified 2 years, 2 months ago by sajib99.
    • This topic was modified 2 years, 2 months ago by sajib99.
    • This topic was modified 2 years, 2 months ago by sajib99.
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Lukman Nakib

    (@pyrobd)

    Hello Sajib,
    Really Apologies for this inconvenience, no plugin code can run after deactivation or deleting it is the WordPress system, there must be some another issue, if you can share your website link, I will help you to fix the issue.

    See here this screenshot I have just successfully deactivated & deleted it, and the site is running with no issue. Looking forward to your reply.
    Thanks

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by Lukman Nakib.
    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by Lukman Nakib.
    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by Lukman Nakib.
    Thread Starter sajib99

    (@sajib99)

    I had to delete the site and restore it from my backup for your plugin. How can I show you the error now my time is wasted for your plugin 🙁
    When I deactivated and deleted your plugin my website was only showing the pre-loader blank page noting was happening and it freezes like that when I reinstalled your plugin then my site started ruining aging. I had to get delete your plugin because it was making my site slower. So I had no other option and I was lucky that I had a backup so I resorted the site from backup.
    Btw It’s good that you respond, maybe there are some problem in your plugin try to fix it. Your plugin really put me in trouble.

    Plugin Author Lukman Nakib

    (@pyrobd)

    Hello Sajib,
    I deleted ,deactivated the plugin several times, tried to recreate the issue on a live site, but I did not face any issue, still I will look again in the code.actually it was my first plugin, see the review before your review he used it successfully , at the start such review is very depressing but thanks for letting me know.
    Can you please tell your theme name and some of your plugin name.
    Regards.

    Thread Starter sajib99

    (@sajib99)

    I am using OceanWp theme and some of my used plugins on this site are Elementor, Contact Form 7, Lazy Load – Optimize Images, LiteSpeed Cache, Swift Performance Lite

    Plugin Author Lukman Nakib

    (@pyrobd)

    Thanks I just installed all those plugin created a page with elementor, (checked with it before also) and it worked , also deactivated and deleted and there was not issue , I have recorded a video here please see in this link .

    Just to let you know sometime if any plugin is not installed correctly for internet or other issue , the site may not load, but it is common for any plugin. Or there are sometime conflict with other plugin.
    I also checked with Ocean Wp theme, if you have a local WordPress installation , can you install the plugin again later sometime , I am confident that it will work ,just let me know if you do it whenever you can. I will really appreciate that.
    Thanks

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by Lukman Nakib.
    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by Lukman Nakib.

    @sajib99 I find this review really strange, because this plug-in don’t change anything on your site, and if you delete it, everything will go back to normal.
    I guess it could be a S.B.K error, but that hasn’t anything to do with the plug-in..

    Plugin Author Lukman Nakib

    (@pyrobd)

    Thank you really appreciated, I am also surprised and waiting for his reply.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘There are some issue in this Plugin’ is closed to new replies.