Support » Plugin: WP Performance Pack » This not generating thumbnail

  • Resolved ikomet

    (@ikomet)


    Hi,
    We have used WP Performance Pack Plugin but it’s not generating the thumbnail. We have followed the given screenshot for the settings. but we need to know more about any other option to enable.

    Thanks.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Bjoern

    (@greencp)

    Hi,

    maybe the rewrite rules weren’t set correctly. Opening the permalink settings will force WordPress to regenerate them. Also the just released version 2.2.3 contains some fixes with writing rewrite rules.

    Thread Starter ikomet

    (@ikomet)

    Hi Bjoern,
    We have updated the plugin and checked the permalinks setting as ” Day and name “.
    But still not working.
    When uploading the image in media, even it does not generate the media thumbnail.
    We followed the below steps:
    install the WP Performance Pack
    Install the regenerate thumbnail plugin
    Then go to WP Performance Pack Setting and enable Images, localization, and widgets.
    Images, localization, and widgets are followed by the plugin screenshots.

    Kindly check and let us know any other solution.

    Thanks

    Plugin Author Bjoern

    (@greencp)

    Do you get any errors displayed when you enter the URL of an intermediate image directly into your browser? Are any errors logged in the webservers error logs?

    Thread Starter ikomet

    (@ikomet)

    Hi Bjoern,
    We are using the Windows IIS server. I think it does not generate the redirection rule on the web.config file. Can you share the web.config redirection rule for the WP performance pack plugin?

    Plugin Author Bjoern

    (@greencp)

    That will be the reason it is not working. Currently WPPP only supports htaccess files. I’ll look into that. Try to use the following rule to make ist work (I couldn’t test it, so I don’t know if it will word. Have to set up an IIS test environment first):

    <rule name="WordPress:WPPP" stopProcessing="true">
      <match url="^(.*)-([0-9]+)x([0-9]+)?\.((?i)jpeg|jpg|png|gif)"  />
      <conditions>
        <add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsFile" ignoreCase="false" negate="true" />
      </conditions>
      <action type="Rewrite" url="//test/wp-content/plugins/wp-performance-pack/modules/dynamic_images/serve-dynamic-images.php"  appendQueryString="true" />
    </rule>
    Thread Starter ikomet

    (@ikomet)

    Hi Bjoern,

    You are great thanks for your support. it’s working fine.

    Thanks

    Plugin Author Bjoern

    (@greencp)

    I’ve just released version 2.3. This version lets you use the internal 404 handler of WordPress as method to create intermediate image sizes. This method is a bit slower, but it should work “out of the box” with IIS without adding any rewrite rules.

    I’m marking this issue as resolved, so if you test the new method and any issues occur please start a new topic.

    djbdijkstra

    (@djbdijkstra)

    What should be the rewrite rules for a “normal” (Linux/Apache) hosting?
    my wordpress-url is https://www.johannaengelina.nl/wordpress
    and my site-url is https://www.johannaengelina.nl

    The thumbs are not generated dynamicly (see my other post)
    and i think it has to do with this…
    A test-site on a subdomain (with both url’s equal) is working properly!

    Thanks, DJ

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘This not generating thumbnail’ is closed to new replies.