Support » Plugin: Lightbox Plus Colorbox » this brought down my site…

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • i cannot access the admin panel, i tried deleting the plugin via SSH and restarting all the services… nothing…

    i knew i should have backed up… this is going to be a real pain in the butt to figure out what this did…

    anyone encounter this? need a clue of what to do to fix this.

    note that what i was trying to change in the settings was something to do with html5 compliant code and with removing the branding.

    I think it must be something with the HTML5

    if someone could please tell me what file this modifies so I can go and edit it.

    please

    ok looks like the developer is not even active…

    s–t….

    Dev – if you read this please just delete this plugin from wordpress.org

    it’s clear you do not have time to support this or do any QA and looking through there i found at last 3 others who had this problem!

    Plugin Author Dan Zappone

    (@dzappone)

    I’ve had something similar happen once before but deleting the plugin resolved the issue. I’ve never heard of anything quite like this happening before but it certainly shouldn’t cause a 500 error under any circumstances and even if it did deleting the plugin should have fixed that issue. It only stores three entries in the wp_options table. So… either someone has tampered with the code which may be the case (trying to find that out now), I’ve got a security hole that I am unaware of, or there was something else wrong with your installation. If you can provide some details that might help though, such as what plugins you are running, what OS platform, what version of PHP, what version of MySQL, what version of WordPress.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘this brought down my site…’ is closed to new replies.